Tyngdedyner til voksne

Se vores udvalg af tyngdedyner til voksne

Se alle tyngdedyner til voksne

Vi har gjort det nemt for dig at finde den helt rigtige tyngdedyne til dig som er voksen.
Tyngdedyner findes i mange størrelser og former, og vi har samlet alle de bedste.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 151
Bambus tyngdedynebetræk - 140x200 / White
Vores luksus bambus sengetøj er lavet af de fineste materialer og har en blød, silkeagtig tekstur, der giver en ultimativ soveoplevelse. Bambusfibre er kendt for deres unikke egenskaber, herunder at være både åndbare og hypoallergeniske, hvilket gør dem t
Pris fra 449
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 400
Hugged® Tyngdedyne Voksen 140x200 cm / 5 kg
Spar 40% - Så længe lager haves!
Pris fra 599
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 325
Bambus-tyngdedyne med kølende egenskaber - 5 kg / 140x200 cm
Få den bedste nattesøvn med vores tyngdedyne - den innovative tyngdedyne, som er skabt til at hjælpe dig med at falde i dyb søvn. Vores dyne er fremstillet af 100% åndbart bambus og er fyldt med støjfri glasperler, som er jævnt fordelt over hele din kro
Pris fra 975
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 300
Ella Tyngdedyne
Fald hurtigere til ro og opnå en bedre søvn med vores tyngdedyne. Dynens vægt beroliger din krop, reducerer stress og forbedrer kvaliteten af din nattesøvn.
Pris fra 999
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 600
Dream Tyngdedyne - 140 x 200 cm / 11 kg / Hvidt betræk
Dream Tyngdedyne - 140 x 200 cm / 11 kg / Hvidt betræk
Pris fra 1.098
GRATIS FRAGT
Scandinavian Tyngdedyne 5 kg / 140x200 cm - / Kugledyne / Vægtdyne
Scandinavian Tyngdedyne - En tyngdedyne fra ScandinavianRest kan afhjælpe stress og angst, som kan lede til dårlig søvn. Bestil nu og oplev fordelene ved en tyngdedyne. 30 nætters søvngaranti
Pris fra 1.099
GRATIS FRAGT
Scandinavian Tyngdedyne + 5 kg / 140x200 cm - / Kugledyne / Vægtdyne
Scandinavian Tyngdedyne + - Sover du uroligt om natten? Så er du ikke alene. En kugledyne fra ScandinavianRest kan hjælpe på stress og angst, som kan lede til dårlig søvn. Sov godt
Pris fra 2.499

Hvad er en tyngdedyne til voksne?

En tyngdedyne til voksne er en dyne som er tungere end normalt. Disse er som regel design til at have en ekstra vægt tilføjet sig, som skal give ekstra komfort. Hovedmålet med en tyngdedyne er at give tryk stimulation på hele kroppen som kan medføre at have en beroligende effekt for voksne.

Mange mennesker finder det faktisk nyttigt for at kunne reducere deres angst og forhøje deres søvnkvalitet og hjælpe med afslapning. Teorien bagved er baseret på dybttrykterapi, som kan være med til at forhøje produktionen af serotonin og melatonin i kroppen. Dette kan være forbundet med at give en forbedret søvn, og livsstilsændring, hvis tyngdedyne til voksne anvendes.

Hvad er forskellen på en tyngdedyne og en almindelig dyne? 

En “tyngdedyne” er en form for dyne, der adskiller sig fra en almindelig dyne ved at have en indbygget vægt, der fordeles jævnt over hele dynen. Typisk er disse vægte lavet af glas, plastik eller metal og er syet ind i dyneens lag. Formålet med vægten er at skabe en beroligende og trykkende fornemmelse, som nogle mennesker finder beroligende og hjælpsomme for søvn og afslapning.

En almindelig dyne, derimod, har ikke denne indbyggede vægt og består typisk af fyldmateriale som fjer, dun, syntetiske fibre eller en kombination af disse, omgivet af en stofbeklædning. Disse dyner er mere traditionelle og findes i forskellige tykkelser og materialer for at imødekomme forskellige præferencer for varme og tekstur. De er ikke designet til at give samme trykkende fornemmelse som en tyngdedyne.

Fordelen ved en tyngdedyne til voksne

Når tyngdedynen til voksne anvendes til sin nattesøvn, kan dette være med til at give en beroligende effekt. Vi vil komme ind på nogle af de mange fordele herunder.

For bedre søvn kvalitet

Som nævnt tidligere giver den ekstra vægt på tyngdedyne en meget beroligende effekt når der soves med den om natten. Det der kan være med til at reducere både uro og angst. Ligeledes kan det være med til at fremme en dybere søvn så du får en bedre nattesøvn.

Give mere koncentration

da vægten fra tyngdedyne kan give en trygheds beroligende effekt, kan denne være med til at stimulere produktionen af serotonin og melatonin. Dette kan være med til at stimulere og skabe en følelse af tryghed som kan være med til at give en bedre koncentration, som kan være nyttig i din dagligdag, og dine daglige aktiviteter.

Forbedre humørsvingninger

I og med at tyngden til voksne kan give en følelse af tryghed kan denne også være med til at forbedre humørsvingninger hos den pågældende person. Dette kan betyde at hverdagen kan blive forbedret ved at benytte en tyngdedyne til voksne.